Antalya Manavgat Yangin / Antalya'da yeni yangınlar: Bir mahalle boşaltıldı - Çok sayıda orman yangını !

Antalya Manavgat Yangin / Antalya'da yeni yangınlar: Bir mahalle boşaltıldı - Çok sayıda orman yangını !. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r.

Antalya Manavgat'ta Büyük Yangın! 5 Mahalle Boşaltıldı ...
Antalya Manavgat'ta Büyük Yangın! 5 Mahalle Boşaltıldı ... from i.medyafaresi.com
Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Halil sezai hakkında suç duyurusu;

1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı.

1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Halil sezai hakkında suç duyurusu; Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Çok sayıda orman yangını ! Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi.

62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3
Manavgat'taki yangın evleri kül etti - Haber3 from i.haber3.com
1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. Bölgede bulunan bakan pakdemirli antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var açıklamasını yaptı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. Çok sayıda orman yangını !

Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var.

Jul 29, 2021 · tarim ve orman bakani beki̇r pakdemi̇rli̇, manavgat ve akseki̇ yanginlarina i̇li̇şki̇n, "antalya manavgat yanginimiz kontrol altinda ancak gece saatleri̇nde akseki̇'de çikan bi̇r yangin hala devam edi̇yor. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. Tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, yaptığı açıklamada, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. İlçeye 5 farklı ilden de itfaiye ekipleri gönderildi. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. 1 day ago · antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altında. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı.

Çok sayıda orman yangını ! 1 day ago · tarım ve orman bakanı bekir pakdemirli, antalya manavgat yangını kontrol altında ancak gece saatlerinde akseki'de devam eden bir yangın var. dedi. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy.

ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI
ORMANLIK ALANDA YANGIN ÇIKTI from bakayrinti.com
1 day ago · manavgat yangin'daki yenilikler. Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 1 day ago · türk kizilay, antalya'nin manavgat ilçesinde etkili olan yangin bölgesine 25 kisilik afet uzmani ve gönüllülerden olusan ekip gönderdi. Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. Onlarca evin kül olduğu yangında 4 mahalle de boşaltıldı.

Antalya'nın #manavgat ilçesinde çıkan yangın hepimizi kaygılandırıyor.

Jul 28, 2021 · antalya manavgat'ta büyük yangın! Çok sayıda orman yangını ! Jul 28, 2021 · antalya manavgat yanıyor ! 62 kişi dumandan etkilenirken, alevlerin arasında kalan 3 kişi tedavi altına alındı. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın. 2 uçak, 8 helikopter, 50 arazöz ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Bugün saat 12.00 sıralarında antalya'nın manavgat ilçesi yeniköy. Mahalleler ve manavgat devlet hastanesi süratle tahliye edilirken, sık sık uyarılar yapıldı. Yangınlarda toplam 34 köy ve mahalle boşaltıldı dedi. Bir an önce yangının kontrol altına alınmasını diliyor, bölgedeki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. 1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı. Antalya akseki̇ kepez beleni̇ mahallesi̇'nde 82 yaşindaki̇ bi̇r vatandaşimiz vefat etmi̇şti̇r. Şiddete maruz kalan kadın gazeteciler için imza kampanyası.

1 day ago · antalya'nın manvgat ilçesinde 4 farklı noktada yangın çıktı antalya. 1 day ago · antalya manavgat'ta büyük yangın.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama